Seyhan'a 6 bin metrekarelik şehir meydanı

Adana'nın Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, halen açık otopark olarak kullanılan 6 bin metrekarelik alanı şehir meydanı olarak düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2012 17:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meydanın zemini de otopark olacak.

Öztürk, konuyla ilgili açıklamasında, 2004 yılında göreve geldiğinde şehir merkezinde ?mezbele' görünümündeki bölgede yaptığı kamulaştırma çalışması ile ?kentsel dönüşüm' çalışmalarına başladıklarını kaydetti. 80 civarındaki ev ve işyerini kamulaştırdıklarını ifade eden Öztürk, açılan alanda Seyhan Kültür Merkezi'ni inşa ettiklerini hatırlattı. Buranın şimdi Adana'da sanat ve kültürün kalbinin attığı bir nokta haline geldiğini anlatan Öztürk, Seyhan Kültür Merkezi önünde bir süredir teknik hazırlıkları yapılan projeyle ilgili çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

?Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz' parolasıyla hareket ettiklerine dikkat çeken Öztürk, ?Bu anlamda yetiştirme yurdu, kültür merkezi, huzurevi, engelliler okulu, SEYMER, hayal dünyası gibi hepsi birbirinden önemli projelerimiz şimdi Adana'nın hizmetindedir. Bu çalışmalarımız nesiller boyunca hizmet vermeyi sürdürecektir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber